Video: Hidrografica este noul trend în materie de tuning. Şi e tare, tare cool

Era folierii s-a cam dus. Îţi prezentăm o nouă tehnică de personalizare pentru maşina ta, una pe cât de cool pe atât de simplă: hidrografica.

Video: Hidrografica este noul trend în materie de tuning. Şi e tare, tare cool Video: Hidrografica este noul trend în materie de tuning. Şi e tare, tare cool

Sincer, nu putem să explicăm fenomenele chimice care au loc în cazul imprimării prin intermediul apei (căci asta presupune hidrografica), însă putem să înţelegem cât de simplă este implementarea şi cât de spectaculos este rezultatul. Se ia una bucată model...

... şi se pune atent în apă. După care urmează un proces (o să-l numim „magie”) prin care culorile printului rămân pe suprafaţa lichidului. Pasul doi este scufundarea atentă a obiectului dorit (jantă, aripă, grijă, rezervor de motocicletă, probabil şi încălţăminte etc.) în lichid...

... et voilà! Una bucată imprimeu super-cool! Ultimul pas este aplicarea unei soluţii izolatoare şi gata! Modelul tribal de care erai obsedat încă din liceu este imprimat direct pe capota maşinii tale. 

Băieţii de la HG Arts au venit şi cu câteva „texturi” demonstrative, însă probabil că primesc şi modele aduse de acasă, ceea ce ne face să ne îngrijorăm un pic în privinţa excesului de zel şi a lipsei de bun-gust a unora, imediat ce fenomenul ia amploare. Şi nu avea dubii în privinţa amplorii - la cât de cool este sigur termenul „hidrografică” va sta pe buzele tuturor împătimiţilor de tuning.

Acum aruncă o privire peste clipul de mai jos, unde băieţii de la HG Arts fac câteva demonstraţii cu diferite obiecte. Şi nu uita să ne spui care ar fi primul lucru pe care ai vrea să-l imprimi la maşina ta.

&

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.