Volkswagen Golf GTI Performance Concept

Producătorul ia foarte în serios întâlnirea Wörthersee GTI, reuşind să menţină o legătura puternică alături de clienţii fideli ai mărcii. Pentru ei Volkswagen a pregătit şi un concept foarte interesant.

Volkswagen Golf GTI Performance Concept Volkswagen Golf GTI Performance Concept
Volkswagen Golf GTI Performance ConceptDeşi oficialii germani nu au dat nici o declaraţie cu privire la modelul expus la întâlnirea pasionaţilor de Volkswagen, câteva observaţii pot fi făcute. Conceptul tunat se distinge prin uşile LSD (Lambo Styled Doors), kitul estetic profesional şi cele două ieşiri de evacuare imense de formă trapezoidală.

În interior două lucruri ne atrag atenţia, rezervoarele de NOS şi prezenţa a unui singur scaun în spate. Paintjob-ul bicolor este reuşit, care împreuna cu o calitate foarte bună a execuţiei se ridică la standardele cu care ne-a obişnuit până acum producătorul german. Dar cum acesta nu a dat mai multe detalii cu privire la această maşină, ne gândim că este puţin probabil, din păcate, să vedem aşa ceva în versiune de serie.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.