Volkswagen Tiguan by ABT

Programat pentru debut la echivalentul european al SEMA, ESSEN Motorshow, ultima creaţie a celor de la ABT aduce un aer de dur micului SUV german.

Volkswagen Tiguan by ABT Volkswagen Tiguan by ABT
Evenimentul european se va desfăşura între 1 şi 9 decembrie, fiind prezente multe maşini cu modificări atât cosmetice cât şi mecanice. În aceeastă categorie se încadrează şi Volkswagenul Tiguan pregătit de ABT. În ceea ce priveşte aspectul exterior, tunerul german a pregătit un kit estetic foarte agresiv, cu spoilere noi, extensii de aripi, praguri modificate, o grila nouă şi un set original de jante, disponibile în 18, 19 şi 20 de inch.

Un aspect agresiv cere şi o atitudine pe măsură sub capotă, astfel că ABT a umblat şi la paleta de motoare. Astfel motorul pe benzină de 1,4 litri turbo are în loc de 150, 200 de CP. Şi versiunile pe motorină ale motorului de 2.0 litri au crescut în putere, până la 170 respectiv 200 CP. Pentru a face faţă hegheliilor mărite de sub capotă ABT e echipat noul Tiguan cu o suspensie sport ajustabila şi un sistem de franare mărit.