Volvo S80 by Heico

Tunerul german Heico Sportiv a pregătit pentru Las Vegas cel mai putermic Volvo de stradă, un S80 modificat, capabil să rivalizeze cu berlinele germane cu pretenţii.

Cu un exterior care dă impresia că este din aluminiu eloxat şi un motor de 400 CP alimentat cu etanol, Heico Volvo S80 se doreşte a fi unul din punctele de atracţie ale Salonului Auto de la Las Vegas.

Propulsat de un motor T6 alimentat cu etanol, care dezvolta iniţial 350 CP la 5.500 rpm şi un cuplu de 550 Nm pe o plajă de turaţii cuprisă între 1.500 rpm şi 4.000 rpm, Heico S80 High Performance Concept este capabil să accelereze de la 0 la 100 de km/h în 5,8 secunde. Holger Hedtke, preşedintele Heico Sportiv, declara înaintea SEMA 2007 că, până la Salon, speră să ridice şi mai mult puterea motorului, până în jurul a 400 de CP, deoarece dezvoltarea acestuia nu s-a finalizat.

Cu sistemul de tracţiune Volvo All Wheel Drive şi suspensia sport, Heico S80 High Performance Concept pare a avea ingredientele necesare unor performanţe dinamice de top.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.