Volvo V40 a primit un kit de tuning de la Heico Sportiv

Autor: Iulian Dnistran 12 sept. 2012 Tuning auto

Înainte de toate, nemţii oferă un sistem denumit „e.motion”, care înseamnă „efficiency in motion” sau „eficienţă în mişcare”. În esenţă, acesta e un modul de control al motorului (ECU) care funcţionează în paralel cu cel original montat pe maşină în fabrică.

Deocamdată, acest sistem e disponibil doar pe motoarele diesel D2, D3 şi D4, însă cei de la Heico spun că lucrează şi la variantele pentru motoarele pe benzină T3, T4 şi T5. În cazului propulsorului diesel D4, puterea a crescut de la 174 de cai putere la 192, iar cuplul maxim de la 400 Nm la 480 Nm. Astfel, faţă de un V40 standard, viteza maximă a crescut cu 10 km/h şi timpul necesar pentru sprintul de la zero până la 100 km/h a scăzut cu o secundă.

Pe lângă îmbunătăţirile aduse sub capotă, Heico Sportiv oferă un sistem de evacuare nou şi o suspensie sport care coboară maşina cu 30 de milimetri.

La exterior, kitul de tuning include fuste pentru barele din faţă şi spate şi jante din aluminiu disponibile în trei culori şi două dimensiuni – 18 şi 19 ţoli.

Heico Sportiv e un partener oficial al Volvo Car Germany GmbH, Volvo Automobile AG Austria şi Volvo Car Overseas Corporation.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide