Vorsteiner GTRS3, tuning pe baza lui BMW M3

Deşi numele Vorsteiner ne duce cu gândul la Germania, este vorba, de fapt, despre un tuner din California. Căruia îi plac BMW-urile M3 duse la extrem - dovadă acest kit estetic GTRS3.

Pentru cei care considerau BMW M3 prea banal sau creaţiile altor tuneri insuficient de expresive (a se citi "exagerate"), Vorsteiner are o propunere demnă de laudă: kitul GTRS3 Aero Package.

BMW M3 primeste de la Vorsteiner kitul GTRS3 Aero Package

Spoilerul frontal este total modificat, beneficiind de un splitter masiv, dar foarte bine integrat în stilul general al maşinii. Capota beneficiază acum de patru fante suplimentare, care, alături de porţiunea bombată centrală, îi conferă maşinii un aer agresiv greu de egalat în acest moment.

Spatele respiră şi el forţă brută, având integrat un difuzor din carbon. Ce atrage, însă, atenţia cu adevărat este lăţimea centurii inferioare a maşinii, obţinută prin adoptarea unor praguri masive şi a unor bosaje de roţi duse aproape la extrem - asta ca să fie clar pentru toată lumea că e un M3 draconic.

Pretul pentru kitul Vorsteiner GTRS3 este de 25.000 USD, iar cadenta de 100 bucati

Jantele pot merge până la 20 inch diametru, fiind din noua generaţie V-308, de tipul trei piese şi cu 7 spiţe duble. Bineînţeles, sunt finisate total în negru, fiind încălţate cu pneuri superlate.

Cei mai pretenţioşi pot opta pentru capotele motorului şi portbagajului realizate din fibră de carbon, pentru reducerea masei totale, dar şi pentru un sistem unic de evacuare, cu 4 ieşiri.

Conform bmwblog.com, acest kit va avea un preţ destul de piperat, cifrându-se în jurul sumei de 25.000 USD (aproximativ 18.600 euro). Preţ justificat de exclusivitatea cadenţei de producţie: doar 100 de astfel de kituri Vorsteiner GTRS3 Aero Package vor fi puse în vânzare.

Kitul Vorsteiner GTRS3 mizeaza pe caracterul exagerat, dar arata bine

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.