VW Jetta

VW America a prezentat la SEMA 2007 un Jetta SportWagen tunat, ieşind în evidenţă caracterul sportiv al modelului german.

VW Jetta VW Jetta
Cu mici modificări ale spoilerului faţă şi cu o vospsea customizată, cei de la VW au reuşit să scoată în evidenţă caracterul sportiv al lui Volkswagen Jetta. Pentru a întării şi mai mult acest aspect arcurile de serie au fost înlocuite cu unele sport, construite de specialistul în suspensii H&R, reducându-se şi garda la sol. Sub capotă maşina este echipată cu un propulsor TDI de 2,0 litri care dezvoltă 140 CP şi un cuplu de 319 Nm.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.