VW Passat CC Super Performance Concept

Studioul de design Volkswagen California ne prezintă anul acesta la SEMA un concept interesat realizat pe baza modelului Passat CC.

VW Passat CC Super Performance Concept VW Passat CC Super Performance Concept

Modificari estetice minimeModelul Passat CC Super Performance a fost creat în colaborare cu cei de la APR, LLC, Recaro, H&R şi Brembo. Prezentat într-un gri perlat, conceptul cu patru uşi dispune de un tratament complet cu crom, spoilere faţă şi spate modificate, un eleron interesant şi un set de jante cu 10 spiţe cu un diametru de 20 de inch, încălţate cu gume 245/30 R20.

Modificări se regăsesc şi in interior, unde avem scaune Recaro şi numeroase accesorii strălucitoare. Sub capotă motorul de 2.0 litri turbo este disponibil în trei stagii de putere, graţie modificările aduse de cei de la APR. Avem astfel varianta ECO de 222 CP, una GT de 252 CP şi un Full Power de 311 CP. La toate acestea se adăugă o suspensie H&R, un sistem de evacuare APR şi unul frânare Brembo cu etriere cu patru pistonşe şi discuri perforate.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.