VW Scirocco tunat de Oettinger

Unul din tunerii tradiţionali ai Volkswagen oferă imagini inedite cu noua sa creaţie.

VW Scirocco tunat de Oettinger VW Scirocco tunat de Oettinger

Oettinger este primul tuner care oferă un set complet de modificări noului Volkswagen Scirocco. Nu doar partea exterioară a automobilului a fost modificată, fiind vizibile spoilerul faţă şi şi jantele noi de 20 inci, ci şi performanţele acestuia.

Scirocco a primit un upgrade la două dintre motorizările sale: motorul TSI de 1.4 litri şi FSI de 2.0 litri. Dacă în cazul primului motor puterea a fost mărită de la 160 CP la 200 CP, cel de-al doilea motor a primit 40 CP, rezultând o putere totală de 240 CP. Iar în prezent Oettinger pregăteşte motorul suprem: un FSI de 2.0 litri care va ajunge la 350 CP şi va dezvolta un cuplu de 470 Nm.

Alte modificări aduse de către tunerul cu aceeaşi naţionalitate ca a lui Scirocco sunt suspensiile ajustabile şi un nou set de ţevi de eşapament cu o rezonanţă mai bună. Având în vedere că designul
hatchback-ului pare a fi inegalabil modificarea unui Scirocco ar putea deveni o sarcină destul de dificilă pentru unii tuneri.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.