VW Scirocco "TUNE IT SAFE"

Şi-ar dori oamenii legii un asemenea VW Scirocco ca maşină de seviciu. Din păcate nu îl pot avea pentru că va fi doar vehiculul oficial al campaniei "TUNE IT SAFE" desfăşurată cu ocazia Salonului de Tuning de la Essen.

VW Scirocco "TUNE IT SAFE" VW Scirocco "TUNE IT SAFE"

Doar model expozitional insaTUNE IT SAFE este o iniţiativă comună a Ministerului Transporturilor din Germania şi a Asociaţiei Tunerilor din aceeaşi ţară. În fiecare an ei aleg câte un model şi îl prepară în spirit justiţiar pentru a atrage atenţia asupra pericolului pe care prepararea excesivă îl reprezintă. Anul astă este rândul coupe-ului VW Scirocco să poarte girofar şi ţinută argintiu albastră. Şi putem spune doar că acesta arată magnific, privirea încruntată fiind parcă potrivită pentru un model menit să instaureze legea.

Acest Scirocco este preparat cu sprijinul celor de la Hankook, sponsorul oficial al campaniei TUNE IT SAFE, care cu această ocazie şi-a expus şi noile pneuri Ventus S1 cu dimensiunile 245/30 ZR 20.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.