VW Touareg by JE DESIGN

Specialiştii germani de tuning de la JE Design îi oferă lui VW Touareg un facelift în stil Wide-Body.

VW Touareg by JE DESIGN VW Touareg by JE DESIGN
VW TouaregSub semnătura specialiştilor JE Design, VW Touareg V10 TDI de 5,0 litri suferă câteva modificări asupra motorului, cum ar fi mărirea puterii cu 39 de CP (ajungând la 352 CP) şi ridicarea valorii cuplului motor de la 750 Nm la 855 Nm.

Aspectul exterior este definit de kitul aerodinamic "Wide-Body" care cuprinde o serie de elemente modificate, cum ar fi spoilerul faţă prevăzut cu prize de aer mai mari, cu proiectoare de ceaţă integrate. Suspensiile sunt adaptabile şi contribuie din plin, atunci când garda la sol este la nivelul minim, la aspectul foarte lat al maşinii.

 În interior, nu lipsesc ecranele DVD, o varietate de console pentru jocuri şi tapiţeria din piele de foarte bună calitate. Se poate spune că JE Design oferă fiecărui deţinător de Touareg un confort de lux şi un look cât se poate de sportiv.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.