X'trem Predator - Soluţia finală

Vrei un supercar, dar nu te poţi decide între Reventon, Enzo şi McLaren F1. Ei bine, X'trem Predator este soluţia care le combină pe toate.

X'trem Predator - Soluţia finală X'trem Predator - Soluţia finală

Spatele reuseste sa fie original. Pentru un supercarLa exterior ai un design combinat între Ferrari Enzo şi Lamborghini Reventon iar în interior beneficiezi de trei locuri asemănătoare celor din McLaren F1. Evident, acum dacă poţi să treci peste replicile prietenilor tăi care îţi vor aduce aminte tot timpul de sursele de inspiraţie ale noului tău bolid, soluţia aceasta nu pare una foarte rea.

Vizitează galeria foto să observi şi calitatea de fabricaţie a acestui nou supercar. Merită, oare?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.