Alfa Romeo GT redesenată pe calculator

Un fan italian al Alfa Romeo a modificat actualul model GT pe calculator, oferind o perspectivă asupra viitoarei generaţii, după cum consideră el. Chiar dacă Alfa nu a anunţat vreo viitoare generaţie pentru GT, replica lui Luciano merită văzută.

Alfa Romeo GT redesenată pe calculator Alfa Romeo GT redesenată pe calculator

Conform autoblog.it un cititor al acestui site, Luciano, a adus câteva modificări pe calculator actualului model Alfa Romeo GT. Oare aşa va arăta viitorul GT în cazul în care Alfa Romeo va lansa o viitoare generaţie pentru acest model?

Principalele modificări pe carea Luciano le-a adus maşinii sunt farurile Alfa Romeo GT care au fost înlocuite cu cele de Alfa Romeo 8C. Botul mai păstrează de la modelul original doar grila în V, până şi liniile tipic F1 fiind împrumutate de la 8C. Spoilerul este diferit şi el faţă de cel al actualului model. Replica italianului nu doar un exerciţiu de imaginaţie. Alfa Romeo deja a anunţat că viitoarele modele vor prelua elemente de la Alfa Romeo 8C iar în cazul în care vor lansa şi o viitoare generaţie pentru actualul GT el ar putea arăta în acest fel. MiTo este primul exemplu de urmaş al lui 8C Competizione.

Merită apreciat efortul fanului italian, nu că Alfa Romeo nu ar excela prin design.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.