BMW Concept Roadster, un mix de răutate şi frumuseţe

La Concorso d'Eleganza Villa d'Este, BMW Motorrad a prezentat motocicleta Concept Roadster, model care îşi va atrage atenţia indiferent dacă eşti sau nu adeptul vehiculelor motorizate pe două roţi.

BMW Concept Roadster, un mix de răutate şi frumuseţe BMW Concept Roadster, un mix de răutate şi frumuseţe

Indiferent în ce măsură eşti fan motociclete, un prototip precum Concept Roadster nu are cum să nu te ungă pe suflet. Puteţi proba această afirmaţie cu o simplă privire aruncată în galeria foto, după ce vă spunem mai multe despre conceptul semnat BWM Motorrad, pregătit de bavarezi pentru Concorso d'Eleganza Villa d'Este.

Prezentat la Villa d'este Concorso d'Eleganza, BMW Concept Roadster indică direcţia pe care o vor lua în viitor produsele BMW Motorrad. Pentru asta, bavarezii au echipat motocicleta cu un motor boxer în doi cilindri cu capacitatea de 1.170 cmc, ce dezvoltă 125 CP la 7.750 rpm şi 125 Nm la 6.500 rpm.

Motocicleta adună punctaj maxim şi la capitolul estetică, unde iese în evidenţă prin farurile cu LEDuri. Despre aspectul de "îmbrăcată sumar" nu prea avem ce menţiona, fiindcă fără doar şi poate aţi remarcat de la bun început formele îndrăzneţe ale motocicletei.

Cum vi se pare?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.