Hayabusa Pharaoh by GE-Design - tuning moto demenţial

Motocicleta din imagini (da, e o motocicletă, nu o statuie găsită în piramidele din Egipt!) se doreşte un cadou pe care preparatorul austriac Georg Ehrschwendner şi-l face la aniversarea a 50 de ani de când a înfiinţat firma GE-Design.

Hayabusa Pharaoh by GE-Design - tuning moto demenţial Hayabusa Pharaoh by GE-Design - tuning moto demenţial

Conform autorului acestei creaţii bizare, ideea i-a venit după o călătorie de-a lungul Nilului şi după ce a luat contactul cu urmele civilizaţiei egiptene de acum 5.000 de ani.

Ideea s-a transformat într-o obsesie (primele schiţe ale proiectului au fost creionate chiar pe aeroportul din Cairo, la plecarea din Egipt!), după care a urmat o muncă asiduă de culegere de informaţii despre egipteni.

Modelul care urma să fie transformat în această... ”creatură” este Suzuki Hayabusa, una dintre cele mai respectate motociclete sportive din lume - deşi, acum, e aproape imposibil să-ţi dai seama ce se ascunde sub aceste picturi.

Şi mai interesant este că motocicleta nu e concepută doar ca o piesă de muzeu, ci e folosită intensiv de creatorul ei - ceea ce i-a şi adus porecla de ”Faraonul austriac”. Iar obsesia nu se încheie aici: Georg Ehrschwendner a conceput chiar şi o costumaţie moto care să se asorteze cu Hayabusa Pharaoh...

CUM VI SE PARE MOTOCICLETA HAYABUSA PHARAOH?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.