Mini Scooter E Concept - premiera la Paris 2010

Iată că răspunsul bavarezilor la scuterul electric smart escooter a fost dezvăluit oficial, în avanpremiera Salonului Auto Paris 2010: Mini Scuuter E Concept. Vă place?

Dacă în cazul lui smart escooter nu au fost diferenţe prea mari faţă de schiţele-teaser, nu la fel putem spune şi despre noul Mini Scooter E Concept, prefigurat acum o săptămână prin nişte desene interesante. Iată că, la Salonul Auto Paris 2010, vom avea ocazia, aşadar, să asistăm la o rivalitate inedită între firmele "junior" ale celor două concerne BMW şi Daimler-Benz.

Mini Scuter E Concept este raspunsul dat de BMW lui smart escooter

Despre Mini Scooter E Concept putem spune doar că va atrage mult mai mult atenţia privitorilor, în special a celor tineri şi nonconformişti. La nivelul designului, avem de a face cu un amestec aproape ţipător de culori, dar şi de stiluri retro şi modern.

Din păcate, încă nu avem informaţii legate de sistemul de propulsie, despre care ştim doar că este integral electric şi, probabil, constă din motoare plasate în cele două roţi, după cum lasă să se înţeleagă imaginile.

Mini Scooter Concept E pune un foarte mare accent pe individualizarea estetica

Mini Scooter E Concept împrumută destul de multe detalii de la modelele Mini, iar la salonul parizian vor fi prezentate trei versiuni, diferenţiate foarte clar coloristic, dar şi prin anumite detalii: primul aminteşte de Mini E, al doilea este finisat într-o culoare care aminteşte de sportivele clasice britanice, British Racing Green, având tapiţerie din piele maro pe scaun, iar al treilea este dedicat maniacilor bricolajului.

Mai multe detalii despre tehnica lui Mini Scooter E Concept vom avea la Paris 2010

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.