Oameni şi... motoare: Icon 1000 Quartermaster aduce trecutul în prim-plan

Motocicletele Ural au evoluat de la ”utilajele” folosite de armata sovietică la ”unelte” de-a dreptul life-style, dedicate unui grup restrâns de pasionaţi ai fenomenului pe două roţi. Iar creaţia de faţă, botezată Icon 1000 Quartermaster, merită aplauze.

Motocicletele de altă dată exercită acelaşi tip de magnetism pentru pasionaţi precum o fac maşinile retro de colecţie. Iar Ural e un brand moto deja iconic, potrivit pentru cunoscători.

Pe de altă parte, specialistul ICON 1000 se pricepe de minune la diferite accesorii moto care amintesc de vremurile războaielor, punând accentul pe autenticitate, calitate şi grija pentru detalii. Cum Ural şi-a câştigat reputaţia în timpul celui de-al doilea război mondial, colaborarea cu ICON 1000 nu putea decât să fie fericită.

Rezultatul se numeşte Quartermaster, fiind vorba de o motocicletă minimalistă, cu o puternică tuşă ”army”, ba chiar un look demn de seria Mad Max. Modelul de bază este un Ural Solo sT, ICON 1000 modificând destul de mult motocicleta.

Printre altele, s-a lucrat intens la cadru, iar rezervorul este mai mare, în timp ce aripile sunt modelate manual. Motocicletei i-au fost adaptate diverse piese şi subansamble specifice motocicletelor enduro, iar pneurile off-road sunt din catalogul Continental.

Aşadar, un mix savuros între o motocicletă rusească şi idei americane, Ural ICON 1000 Quartermaster este un bun exemplu pentru imaginaţia celor care vor să adapteze trecutul la realităţile prezentului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.