Teaser pentru Paris 2010: Mini prezintă un scuter electric

Oare va accepta marele public aşa ceva? La Salonul Auto Paris 2010, cunoscuta marcă de maşini lifestyle Mini va prezenta un concept electric... pe doar două roţi!

Teaser pentru Paris 2010: Mini prezintă un scuter electric Teaser pentru Paris 2010: Mini prezintă un scuter electric

Scuter electric MiniDupă ce au reuşit să readucă în actualitate Mini, ba au intrat chiar şi în segmentul SUV-urilor, cu Mini Countryman, iată că bavarezii vin cu o surpriză la Salonul Auto Paris 2010, unde vor prezenta, nici mai mult, nici mai puţin, decât un... scuter electric plug-in.

Deocamdată, nu avem nici imagini oficiale, nici informaţii detaliate, nici măcar o denumire a acestui concept, care promite să atragă mulţi vizitatori la standul Mini la Paris 2010. Totuşi, din schiţele-teaser reiese clar faptul că vorbim de un vehicul life-style, cu evidente tendinţe retro.

Faptul că va beneficia de un sistem de propulsie electric ne va oferi, cu siguranţă, unele surprize la modul de concepere al arhitecturii generale, dar şi unele detalii interesante la nivel stilistic, cum ar fi roţile sau partea din spate.

Inca nu are un numeRămâne de văzut ce performanţe de autonomie vor anunţa bavarezii pentru acest scuter electric Mini şi dacă va fi vorba doar despre un concept sau chiar există intenţii serioase de producţie a acestuia.

Ceea ce ar însemna o premieră în cadrul BMW Group: apariţia unei mărci "surioare" pentru BMW Motorrad. Cine ştie, poate că, de acum încolo, BMW se va concentra doar pe motociclete, iar Mini va prelua ştafeta în domeniul scuterelor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.