BMW 450 Enduro

Bavarezii duc o politică agresivă şi se extind pe mai multe categorii, până acum străine siglei alb-albastre.

BMW 450 Enduro BMW 450 Enduro
Deşi au o tradiţie destul de impresionantă în zona motociclismului off-road, până acum nici o motocicletă hard-enduro nu a ieşit de pe porţile fabricilor BMW. De ceva vreme însă circulau mai multe zvonuri despre un astfel de model, ba chiar a fost surprins în timpul unei curse un enduro care nu părea a fi un BMW dar totuşi arbora emblema bavarezilor.

Zvonurile au fost confirmate de către oficiali, şi acum avem chiar şi o imagine cu varianta finală a primului hard-enduro BMW.

Motorul este un monocilindru de 450 cmc cu distribuţie DOHC extrem de compact, iar cadrul perimetral este din oţel Cr-Mo. Furca faţă provine de la Marzocchi iar suspensia spate este asigurată de un mono cu gaz de la Ohlins.

Motocicleta va participa într-o cursă din campionatul mondial de enduro din Puerto Lumbreras, Spania, avându-i în şa pe Joel Smets şi Sascha Eckert. Bavarezii speră ca în urma acestor "teste" să iasă cu un enduro foarte competitiv.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.