Lotus C-01: prima motocicletă a legendarului producător auto britanic

Aceasta este prima motocicletă din istorie care poartă numele cunoscutului producător auto britanic Lotus şi, ei bine, arată extraordinar.

Lotus C-01: prima motocicletă a legendarului producător auto britanic Lotus C-01: prima motocicletă a legendarului producător auto britanic

Lotus C-01 este numele primei motociclete din istorie care poartă sigla producătorului auto britanic cunoscut pentru succesele obţinute în sporturile cu motor. Şi ce altă introducere mai bună în lumea vehiculelor cu două roţi decât această minunăţie (cu toate că are nume de imprimantă)?

Nu arată ca o imprimantă, totuşi...

Rezultatul a doi ani de muncă, motocicleta C-01 a fost gândită şi creată de compania germană Kodewa, care a primit o licenţă de folosire a numelui Lotus. Da, ai citit bine. Deşi motorul poartă numele Lotus, asta nu înseamnă că a fost creat de aceiaşi oameni care lucrează la monoposturi de Formula 1.

Culorile Martini Racing pe o motocicletă care arată aşa? Da, vă rog

Cu toate acestea, designul superb – semnat de Daniel Simon – şi faptul că vor fi produse doar 100 de exemplare ar trebui să fie argumente suficiente pentru pasionaţii cu buzunare adânci din lumea moto. Dacă mai pui la socoteală şi că frumoasa creaţie pe două roţi încorporează fibră de carbon, titan şi oţel demn de industria aeronautică, dar şi că motorul V-twin de 1,2 litri produce nu mai puţin de 200 CP – atunci succesul ar trebui să fie garantat.

Da, ne duce cu gândul la un monopost de Formula 1!

Ca şi cum nu ar fi de ajuns, clienţii pot alege din mai multe scheme de culori, printre care Martini Racing şi clasicul verde Lotus.

Vouă cum vi se pare prima motocicletă din istorie ce poartă numele Lotus? Eu, unul, mi-am exprimat deja opinia.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.