Noua Honda NM4 arată ca motocicleta folosită de Batman în timpul său liber

Autor: Iulian Dnistran 03 apr. 2014 Motociclete noi

Honda NM4 este cel mai nou model de serie al producătorului japonez de maşini motociclete şi motoare de bărci. Şi, ei bine, vezi şi tu cum arată.

Îmi place foarte mult că NM4 a fost prezentat iniţial ca un concept la Salonul Moto de la Osaka, dar, cu toate acestea, felul în care arată acest motor nu s-a schimbat deloc. Ceea ce e excelent. S-a schimbat, însă, motorul.

Din fericire, pentru bunul mers al lucrurilor, semnalizatoarele sunt doar semnalizatoare, nu şi mitraliere

Conceptul avea un propulsor de 745 cmc cu doi cilindri, în vreme ce versiunea de serie a primit, potrivit site-ului Honda SUA, un motor de 670 cmc care trimite puterea către roata din spate prin intermediul unei cutii de viteze automate cu şase trepte şi ambreiaj dublu, care oferă şi opţiunea schimbării manuale a vitezelor.

Compartimentele laterale din partea frontală a motocicletei vin la pachet cu o priză de 12 V, astfel că îţi poţi pune la încărcat telefonul sau gadgetul de navigaţie prin GPS fără să îţi fie frică de ploaie.

Aici ar trebui să încapă… nişte lucruri

Ambele roţi au parte de sistemul ABS, iar spătarul pentru pasagerul din spate poate fi rabatat cu uşurinţă. Mai mult, panoul de bord digital poate fi iluminat în nu mai puţin de 25 de culori, astfel că tinerii care au crescut cu nasul în smartphone ar trebui să fie mulţumiţi.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide