Piaggio Carnaby 250 ie

Autor: Dan Vache 11 iul. 2008 Motociclete noi

Piaggio Carnaby 250 ieCarnaby 250 ie propulsat de modernul motor Piaggio Quasar 250, propulsor dotat cu injecţie electronică care s-a afirmat ca şi punct de referinţă în categoria scuterelor prin performanţe, consum redus, fiabilitate şi respect pentru mediu. Puterea sa de 22 CP (16,3 kW) şi cuplul de 21 Nm garantează o extraordinară fluiditate în mers şi performanţe în ceea ce priveşte viteza care plasează scuterul Piaggio Carnaby 250 ie în topul clasei sale.

Piaggio Carnaby se distinge prin sentimentul de confort şi control
pe care îl transmite de îndată ce te aşezi pe şa. Platforma plată pentru picioare asigură comoditate de utilizare maximă în viaţa citadină. Partea frontală, foarte protectivă, conţine grupul optic, aflat în coerenţă absolută cu liniile moderne ale Carnaby şi se caracterizează prin formele inovante şi rafinate.

Instrumentarul de bord CarnabyInstrumentarul de bord al noului Carnaby este de top: spaţiul care înconjoară indicatoarele de bord este în culoarea caroseriei, element inspirat din lumea auto, împreună cu noul logo cromat „Carnaby” de pe ghidon, conferă eleganţă planşei de bord.

Piaggio Carnaby 250 ie este disponibil în România prin importatorul Motoplus Paneuro S.R.L. şi la dealerii autorizaţi, la preţul de 3.740 euro cu TVA inclus, în timp ce variantele de 125 cmc şi 200 cmc, pot fi achiziţionate la preţul de 3.550 euro şi respectiv 3.650 euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide