Superbike BMW S 1000 RR gata pentru 2009

BMW a născut multă polemică în această săptămână între fanii de maşini germane. Vă prezentăm însă un model BMW care nu are rival, sportiva BMW S 1000 RR, cea mai puternică motocicletă de serie de 1000 cc.

Pasiunile pentru automobile generează discuţii interminabile dacă vine vorba de comparaţia între BMW şi Mercedes, Audi sau alte mărci. Este foarte greu să ajungi la un consens în condiţiile în care departajarea se face destul de subiectiv. Vă prezentăm însă un model care nu prea are rival în clasa sa: BMW S 1000 RR. De ce nu are rival? Pentru că este cea mai puternică motocicletă de 1000 cc din lume, dezvoltând 193 CP, la 13.000 rpm, la o masă de doar 204 kg (cu plinul de combustibil).

Astfel acest superbike atinge 100 km/h în doar 2.9 secunde, demarând îndeajuns de brutal încât să îţi comprime globii oculari. Acest model are ca şi rivali Yamaha R1 şi Ducati 1098 R, dar ambele nu trec de pragul celor 180 CP, deci polemica nu îşi are rostul. Modelul va veni în showroom-uri la anul şi preţul acestui model este de 15.850 euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.