Motocros 01.04.2007

Autor: Ciprian Paulenco 04 apr. 2007 MOTO

Joshua Coppins a păşit cu dreptul în echipa Yamaha, cu o victorie în prima manşă şi un loc secund în cea de a doua a adus echipei albastre victoria pe teren belgian în MX1. Pe locul secund a venit pilotul echipei KTM Jonathan Barragan, învingătorul din manşa secundă. La finalul celor două maşe de la Valkenswaard, locurile 3 şi 4 au fost ocupate de doi piloţi pe Suzuki: Steve Ramon şi Kevin Strijbos.

Coppins explică: "Ken este foarte rapid, dar am ştiut că nu va putea menţine ritmul pe parcursul întregii curse. Este foarte agresiv, aşa că am rămas în urma lui şi am atacat doar atunci când Steve s-a apropiat prea mult. Am scos câteve tururi bune şi am câştigat confortabil… În a doua cursă am avut un start mai slab. Am depăşit mulţi concurenţi, am scos din nou câteva tururi bune şi am reuşit să ajung al doilea. Jonathan alerga foarte bine, aşa că m-am mulţumit cu locul secund. Încă nu ştiu cine va fi principalul meu adversar în acest an."

La clasa MX2 s-a impus tot un pilot Yamaha, Antonio Cairoli. Acesta s-a luptat cu Tyla Rattray, însă sudafricanul nu a reuşit să îl învingă pe Cairoli, ocupând în ambele manşe locul secund. Pe trei a ajuns Gareth Swanepoel, pilotul Kawasaki punctând un loc 3 în prima manşă şi un loc 5 în cea de a doua.

Următoarea cursă din Campionatul Mondial de Motocros va avea loc pe 15 aprilie la Belpuig în Spania.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide