Ducati - EICMA Milano 2007

Noile modele Ducati prezentate la Salonul Moto de la Milano au făcut furori la stand.

Ducati - EICMA Milano 2007 Ducati - EICMA Milano 2007

Mult aşteptata versiune racing a supesportivei 1098 R a făcut furori în standul Ducati. Echipată cu un motor dopat, capabil de 180 CP, 1098 R poate emite pretenţii serioase la supremaţia clasei Superbike aşa cum au făcut şi predecesorii săi: 916, 996 sau 999R. Totodată a fost prezentat şi succesorul lui 749. 848 mizează pe surplusul de centimetri cubi chiar dacă asta înseamnă că nu se va putea înscrie pe grila de start la clasa Super sport. Cu 136 CP, noua sportivă atacă nişa sportivelor stradale ocupată acum de Gixxerul de 750 cmc.

Monster 696 a reuşit să capteze atenţia publicului fie el profesionist sau doar pasionat. Despre reeditatea poveştii din 1993 puteţi citi în prezentarea publicată în premieră naţională de Promotor.ro.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.