Securitate moto - nou sistem de protecţie pentru căşti

Special pentru căştile moto, BMW Motorrad a gândit un sistem de protecţie evoluat, asemănător celui utilizat în Formula 1.

Securitate moto - nou sistem de protecţie pentru căşti Securitate moto - nou sistem de protecţie pentru căşti
Dezvoltat de BMW Motorrad în colaborare cu doctorul Chriss Leatt, sistemul de protecţie a gâtului, denumit Nake Brace System, reduce foarte mult riscul apariţiei unor leziuni şi accidentări grave la nivelul gâtului şi coloanei. Protecţia a fost gândită să poată fi montată pe orice tip de cască şi să ofere, în acelaşi timp, protecţie şi confort maxim.

Construită din fibră de carbon, Kevlar şi fibră de sticlă, sistemul de protecţie are o greutate redusă, dar oferă o rezistenţă ridicată la şocuri mecanice, cum sunt cele rezultate în urma unui impact. Sistemul este proiectat să "intervină" atunci când capul pilotului se deplasează foarte mult în faţă, spate sau lateral, dar totodată permite mişcări normale ale gâtului, necesare în timpul rulării.

Preţul unui astfel de sistem de protecţie este de aproximativ 477 de euro sau 325 de lire sterline, fiind disponibil momentan doar la dealerii Motorrad din Anglia.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.