Vânzările de motociclete au crescut spectaculos

Autor: Silviu Draganescu 13 aug. 2008 Știri auto
Vânzările de motociclete au crescut spectaculos

Piaţa britanică este una din cele mai flexibile din Europa, adaptându-se imediat la schimbările apărute. Şi după ce britanicii au dat iamă în modelele GPL, iată că acum s-au orientat spre motociclete, ca o alternativă demnă la automobile. În luna iulie numărul de motociclete înscrise în circulaţie a crescut cu 22% comparativ cu un an în urmă, în contrast cu piaţa auto care a scăzut cu 13%.

Cele mai mari creşteri s-a înregistrat aşa cum era de aşteptat la modelele economice, cu 35% pentru cele de până în 50 cmc, şi 31% pentru categoriile cu motor până în 125 cmc. Scuterele şi mopedele au crescut şi ele cu 27, respectiv 34,5% în timp ce modelele naked au avut vânzări cu 46% mai mari. Scăderi au fost înregistrate doar la capitolul enduro, de 7,9%.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide