Vânzările de motociclete au crescut spectaculos

Criza petrolului a dus la înflorirea industriei moto: creşterile în vânzări au început imediat să se vadă.

Vânzările de motociclete au crescut spectaculos Vânzările de motociclete au crescut spectaculos

Piaţa britanică este una din cele mai flexibile din Europa, adaptându-se imediat la schimbările apărute. Şi după ce britanicii au dat iamă în modelele GPL, iată că acum s-au orientat spre motociclete, ca o alternativă demnă la automobile. În luna iulie numărul de motociclete înscrise în circulaţie a crescut cu 22% comparativ cu un an în urmă, în contrast cu piaţa auto care a scăzut cu 13%.

Cele mai mari creşteri s-a înregistrat aşa cum era de aşteptat la modelele economice, cu 35% pentru cele de până în 50 cmc, şi 31% pentru categoriile cu motor până în 125 cmc. Scuterele şi mopedele au crescut şi ele cu 27, respectiv 34,5% în timp ce modelele naked au avut vânzări cu 46% mai mari. Scăderi au fost înregistrate doar la capitolul enduro, de 7,9%.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.