Vânzările de scutere ajută piaţa moto

Vânzările de motociclete şi scutere au crescut în primele şase luni cu 84% faţă de perioada similară a anului trecut, cererea de scutere înregistrând, în intervalul analizat, un salt de 186,8%.

Vânzările de scutere ajută piaţa moto Vânzările de scutere ajută piaţa moto

Scuterele au reprezentat 62,3% din totalul vânzărilor, motocicletele de stradă 31%, motocicletele off road 6,3%, iar mopedele 0,5%, potrivit datelor Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile.

Cea mai mare cerere a fost consemnată pentru modelele cu o capacitate cilindrică mică. Astfel, 1.004 unităţi vândute au avut o capacitate de până la 50 de centimetri cubi, 129 unităţi între 50 şi 125 de centimetri cubi, 134 unităţi între 125 şi 500 centimetri cubi, iar 445 au fost de peste 500 de centimetri cubi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.