Honda CB 600F Hornet - test în RO

Pe final de sezon, am descoperit o motocicletă interesantă, la un preţ interesant. Numele ei este unul foarte cunoscut în lumea pe două roţi: Honda Hornet. O legendă vie, care mi-a rezervat multe surprize. Unele foarte mari.

Honda CB 600F Hornet - test în RO Honda CB 600F Hornet - test în RO

Noul Honda HornetSuntfoarte mulţi cei care, la fel ca mine, au un respect deosebitpentru regele neîncoronat al naked-urilor medii, HondaHornet. O legendă care s-a impus pe piaţă acum 10 ani,japonezii creând o motocicletă care te subjugă din prima -bineînţeles, asta dacă eşti genul care vrea un naked, nu o vitezanăde 300 la oră sau un enduro extrem.

Îmi amintesc de perioada când browsam frenetic site-urile cumotociclete de vânzare şi cum efectiv vânam şi cântăream cu atenţieorice ofertă de Honda Hornet. Eram pur şi simplu hipnotizatde marele far rotund al motocicletei, de coada prelungă şievacuarea groasă sau, mai ales, de modul în care o făceau să aratepropolsorul dezgolit şi rezervorul pe care trona logo-ulHornet. Ce mai, visul oricărui începător, dar nu numai.Hornet era "THE NAKED", pur şi simplu.

Dar asta până în 2007, cand, după o carieră de 9 ani,vechiul Hornet i-a lăsat locul noului Hornet. Ole, amspus, înseamnă că vechiul Hornet se va găsi acum la un preţ foartebun. Eroare, însă, deoarece fenomenul Hornet printre motocicliştieste exact ca fenomenul Golf printre automobilişti. Adicăîşi păstrează foarte bine valoarea în timp. Bine,vorbind subiectiv, la acest lucru mai contribuie ceva - chiarreputaţia pe care şi-a făcut-o, de etalon printre naked-uri.

Şi daţi-mi voie săfac o comparaţie succintă între cele douăgeneraţii.

Citeşte mai departe în pagina următoare »