1 lună până la aterizare. A8 vine din spaţiu cu dotările fantastice pe care le are

Audi A8 2018

Lupta dintre Seria 7, S Klasse şi A8 nu moare niciodată. Cine lansează primul noul model, e  No.1 ca tot –tehnologie, dotări, poate şi preţ. Apare celălalt mai târziu, gata, e el locul 1 şi cel de acum un an se duce la coadă. Aşa că, să trăim momentul regelui actual al limuzinelor germane, implicit mondiale (excludem Rolls şi alte englezisme “absurde”).

Se vede în filmuleţ că noul A8 vine cu nişte schimbări sesizabile, cum ar fi volanul, planşa de bord, ceasurile. Uşile au şi ele finisaje din lemn, aluminiu şi crom. Multe dintre ele au ca izvor de idei conceptul Prologue, lansat în 2014 la Salonul Auto de la Los Angeles.

Nemţii lansează oficial A8 pe 11 iulie, la Barcelona.   

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.