2 milioane de maşini vândute de GM în China

GM devine primul constructor care reuşeşte să comercializeze 2 milioane de autovehicule în China.

2 milioane de maşini vândute de GM în China 2 milioane de maşini vândute de GM în China

GM înregistrează un nou record reuşind să comercializeze 2 milioane de maşini în China în acest an. Acest lucru a fost posibil datorită parteneriatelor încheiate de concernul american în China. Evoluţia vânzărilor arată în felul următor: în 2007 GM şi partenerii au reuşit să vândă 1.031.974 de maşini doar în China, iar anul trecut au fost comercializate 1.826.424 de autovehicule.

"Aceasta este încă o realizare importantă pentru GM", a declarat Kevin Wale, preşedintele GM China Group. Wale a mai adăugat că în ultima decadă, piaţa de maşini din China a cunoscut o creştere fără precedent, permiţând GM-ului să crească odată cu ea. Lucrând cu joint ventures au reuşit să mărească oferta de vehicule şi de servicii, fapt care a condus la atingerea recordului de vânzări.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.