2008 Skoda Superb

După o periodă în care existenţa ei a fost pusă sub semnul intrebării, Skoda a revenit cu primele modele in teste iar acum cu o primă poză oficială.

2008 Skoda Superb 2008 Skoda Superb
Noua Skoda Superb va fi prezentată în primăvară la Salonul Auto de la Geneva şi va arăta în mare măsură precum modelul surprins în teste în America sau cel prezentat în schiţe incă din această vară. Skoda afirmă ca noul model bazat pe platforma tehnică de la Volkswagen Passat va oferi un interior generos cu un număr semnificativ de soluţii şi tehnologii inteligente.

Spre deosebire de actualul model, noul Superb va fi un liftback, cu 5 uşi, asta însemnând o caroserie asemănătoare cu cea a modelului Octavia. Deşi producătorul nu a dat publicităţii gama de motorizări, bănuim că va fi compusă din propulsoare 1,4, 1,8 şi 2.0 TSI dar şi din dieseluri de 1,9 şi 2.0 litri. Este posibilă de asemenea şi apariţia unei motorizari diesel.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.