2009 Mitsubishi Eclipse Coupe & Spider Facelift

La Chicago Motor Show Mitsubishi va prezenta o alternativă pentru noul EVO X: faceliftul lui Eclipse, un model iubit de toţi fanii tuningului.

2009 Mitsubishi Eclipse Coupe & Spider Facelift 2009 Mitsubishi Eclipse Coupe & Spider Facelift
Mitsubishi Eclipse faceliftNoul Mitsubishi Eclipse disponibil în versiunea Coupe dar şi Spider va fi echipat cu un motor V6 de 3,8 litri de 265 CP, oferit standard cu doua ieşiri de evacuare. Modelul are discuri de frână ventilate mai mari, ABS şi EBD, ESP şi faruri cu Xenon standard, două cutii de viteză fiind disponibile, una manuală cu şase trepte şi una cu cinci Sportronic.

Noua generaţie este aşteptată să debuteze în 2010, modelul cu facelift având rolul să impulsioneze vânzările pentru următorii doi ani.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.