A crezut că a trecut cu roata peste un băţ, dar când s-a uitat mai bine a fost îngrozit. Ce făceau în acest timp trecătorii?

Autor: Cristian Agatie 16 sept. 2019 Știri auto
A crezut că a trecut cu roata peste un băţ, dar când s-a uitat mai bine a fost îngrozit. Ce făceau în acest timp trecătorii?

Thailandezul conducea noaptea pe o şosea de importanţă locală când a văzut pe asfalt, în faţa maşinii, ceva care arăta cao creangă căzută dintr-un copac. Pentru că nu a dorit să oprească ca să îndepărteze creanga, fiindu-i teamă de o capcană pusă de hoţi, a decis să treacă cu maşina peste aceasta. 

Imediat după aceasta a auzit zgomote puternice venind dinspre partea din faţă a maşinii şi a oprit pentru a investiga problema. Spre marea lui surpriză, a descoperit un piton uriaş, încolăcit în interiorul roţii din dreapta faţă.

În acest moment, thailandezul a chemat serviciile de asistenţă, pentru că nu-şi mai putea continua călătoria. Mecanicii au constatat că pitonul era mort. După ce l-au scos de pe roată şi l-au întins pe asfalt, au descoperit că lungimea acestuia depăşea doi metri.

Cel puţin la fel de interesantă a fost reacţia şoferilor care au trecut pe lângă locul intervenţiei. Aceştia, cum era de aşteptat, şi-au scos telefoanele pentru a face fotografii. Nu însă cu pitonul lungit pe asfalt, ci cu numărul de înmatriculare al maşinii. Explicaţia este la fel de bizară: thailandezii cred ca numerele de pe numărul de înmatriculare al maşinii cu piton sunt norocoase, şi doreau să le reţină pentru a le juca la loterie.

sursa: Bangkok Post

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide