A crezut că a trecut cu roata peste un băţ, dar când s-a uitat mai bine a fost îngrozit. Ce făceau în acest timp trecătorii?

Un şofer care circula noaptea pe o şosea din Thailanda a crezut că a trecut cu roata peste creanga căzută a unui copac dar când a investigat zgomotul care venea de la roata din dreapta a avut o surpriză de proporţii.

A crezut că a trecut cu roata peste un băţ, dar când s-a uitat mai bine a fost îngrozit. Ce făceau în acest timp trecătorii? A crezut că a trecut cu roata peste un băţ, dar când s-a uitat mai bine a fost îngrozit. Ce făceau în acest timp trecătorii?

Thailandezul conducea noaptea pe o şosea de importanţă locală când a văzut pe asfalt, în faţa maşinii, ceva care arăta cao creangă căzută dintr-un copac. Pentru că nu a dorit să oprească ca să îndepărteze creanga, fiindu-i teamă de o capcană pusă de hoţi, a decis să treacă cu maşina peste aceasta. 

Imediat după aceasta a auzit zgomote puternice venind dinspre partea din faţă a maşinii şi a oprit pentru a investiga problema. Spre marea lui surpriză, a descoperit un piton uriaş, încolăcit în interiorul roţii din dreapta faţă.

În acest moment, thailandezul a chemat serviciile de asistenţă, pentru că nu-şi mai putea continua călătoria. Mecanicii au constatat că pitonul era mort. După ce l-au scos de pe roată şi l-au întins pe asfalt, au descoperit că lungimea acestuia depăşea doi metri.

Cel puţin la fel de interesantă a fost reacţia şoferilor care au trecut pe lângă locul intervenţiei. Aceştia, cum era de aşteptat, şi-au scos telefoanele pentru a face fotografii. Nu însă cu pitonul lungit pe asfalt, ci cu numărul de înmatriculare al maşinii. Explicaţia este la fel de bizară: thailandezii cred ca numerele de pe numărul de înmatriculare al maşinii cu piton sunt norocoase, şi doreau să le reţină pentru a le juca la loterie.

sursa: Bangkok Post

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.