A mers cu victima accidentului pe parbriz!

Poliţiştii japonezi s-au confruntat cu un caz incredibil: după ce a accidentat o bătrână, şoferiţa a fugit de la locul accidentului cu tot cu victimă, până acasă. De ce incredibil? Cadavrul a rămas... pe parbriz!

A mers cu victima accidentului pe parbriz! A mers cu victima accidentului pe parbriz!

Unele dintre cele mai terifiante filme de groază provin din Japonia. Probabil scenariştii de acolo au multe surse de inspiraţie - cum ar putea fi şi acest recent caz incredibil.

În urma unui accident, şoferiţa de 23 de ani a fost atât de şocată, încât a fugit de la locul accidentului până acasă. Ceea ce nu ar fi neobişnuit - numai că, din cauza şocului, femeia de la volan nu şi-a dat seama că victima a rămas prinsă în parbriz. Aşa încât vă daţi seama stupefacţia poliţiştilor când au găsit în garaj maşina accidentată împreună cu un cadavru, prins între resturile parbrizului!

Se pare că vinovata de accident nu era sub influenţa alcoolului sau drogurilor, ceea ce nu o va scăpa, totuşi, de o sentinţă de până la 17 ani de închisoare.

Oare victima de 80 de ani o va bântui?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.