Acceleraţia lui Bugatti Chiron până la 420 de km/h. Cum arată peisajul la acea viteză ameţitoare - VIDEO

Viteza maximă a lui Chiron este un subiect foarte delicat la Bugatti

Acceleraţia lui Bugatti Chiron până la 420 de km/h. Cum arată peisajul la acea viteză ameţitoare - VIDEO Acceleraţia lui Bugatti Chiron până la 420 de km/h. Cum arată peisajul la acea viteză ameţitoare - VIDEO

Viteza maximă a lui Chiron este un subiect foarte delicat la Bugatti. Unii spun că s-ar putea să nu fie la fel de rapid ca Koenigsegg Agera RS, în timp ce alţii sunt de părere că cei de la Bugatti nici nu sunt preocupaţi se demonstreze ceva competiţiei.

Hipercar-ul suedez a reuşit să atingă viteza de 457,5 km / h. De asemenea, a depăşit cu 5 secunde recordul lui Chiron de 0-400-0 km / h. 

Directorul executiv al Bugatti, Stephan Winkelmann, a declarat că nu ştie cât de rapid este Chiron, şi "testul de viteză nu este o prioritate". El a recunoscut anterior că Chiron nu poate atinge 483 km / h, deoarece nu există anvelope care să fie certificate pentru această viteză. 

Cu toate acestea, chiar şi cu limitatorul de viteză pornit, Chiron poate ajunge la 420 km / h.

Dacă sunteţi curios cum arată peisajul la acea viteză ameţitoare, atunci tot ce trebuie să faceţi este să daţi play acestui videoclip.

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.