Accident Aston Martin DB7

Şoferul acestui Aston Martin a reuşit performanţa de a-şi rupe toate spiţele unei jante. Iar pentru asta e nevoie de talent, în mod clar.

Accident Aston Martin DB7 Accident Aston Martin DB7

La pascutAccidentul se pare că a avut loc în Olanda, proprietarul maşinii scăpând doar cu o factura de reparaţie imensă în cel mai bun caz. La prima vedere te intrebi ce forţe au fost implicate la accident de s-a rupt janta în acest fel? Cu cât merge la oră şoferul când a trecut peste un canal, groapă sau sanţ? Şi de ce roata din faţă nu are nimic?

Răspunsul în regăsim chiar în poze: impactul a fost unul lateral, maşina buşindu-se de un stâlp. Care s-a dovedit a fi mai puternic decât janta unui Aston Martin.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.