Accident: fără frâne în timpul cursei

În weekend-ul care a trecut Gunter Shaldach, pilot pe un Camaro, a rămas fără frâne în timpul cursei Grand-Am Rolex Sports Car desfăşurată pe circuitul Road America.

Accident: fără frâne în timpul cursei Accident: fără frâne în timpul cursei

Gunter Shaldach i-a anunţat prin radio pe cei de la boxe că are probleme cu frânele. În scurt timp, acesta se apropie de virajul numărul 1, trece de zona de frânare, după care blocheză roţiile şi se îndreaptă spre zona de protecţie de lângă pistă. În drumul său intră în Mazda RX-8 condusă de Joe Foster, pe care-l scoate în afara circuitului. Mazda se opreşte în pneurile de lângă circuit, îar Camaro le loveşte foarte violent şi maşina este aruncată în aer, peste aceasta.

Urmează câteva secunde în care nu se ştie nimic despre pilot. Totul este bine atunci când se termină cu bine. Unul din comisarii de circuit arată că pilotul este nevătămat. Urmăriţi saltul incredibil al pilotului Gunter Shaldach.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.