Accident fatal cu Audi R8

Din ce în ce mai multe accidente se produc la volanul hypercarului Audi R8, ultimul dintre ele fiind printre cele mai grave. De fapt, fatal.

Accident fatal cu Audi R8 Accident fatal cu Audi R8
Îţi mai aduci aminte de accidentul de acum cateva saptamâni din Rusia în care a fost implicat tot un Audi R8? De această dată, un tânăr de 27 de ani din Gummersbach, Germania, şi-a pierdut viaţa într-un Audi R8, pe care îl conducea cu viteză neadaptată condiţiilor atmosferice. Gravitatea accidentului este cu atât mai mare cu cât, din spusele poliţiştilor, şoferul nu avea centura pusă.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.