Accident Ferrari 360 Modena

Acesta a fost mesajul pe care un australian a vru să-l transmită unui stâlp de telefoane, înfăşurându-şi maşina în jurul lui. Şi nu orice maşină.

Accident Ferrari 360 Modena Accident Ferrari 360 Modena

Vorbim de un Ferrari 360 Modena vechi de 5 ani, cu care proprietarul a vrut să arate pasagerului din dreapta cum poate să transforme şoselele din Australia în piste de alergat cu maşina. Pilotajul a fost terminat brusc de o întâlnire intimă cu un stâlp de pe marginea drumului. Şi dacă e să vorbim despre noroc, trebuie să amintim faptul că cei doi pasageri au maşinii au scăpat cu râni minore, în ciuda faptului că stâlpul a ajuns până în habitaclu.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.