Accident incredibil cu un supercar

Un tânăr de 22 de ani a pierdut controlul bolidului pe o şosea din Qatar, în plin câmp, maşina fiind distrusă în totalitate. Vizionaţi galeria foto să încercaţi să vă daţi seama de modelul din care se trag toate rămăşiţele acestea.

Accident incredibil cu un supercar Accident incredibil cu un supercar

Nu ştim dacă şoferul a scăpat cu viaţă, dar putem presupune tot ce e mai rău pentru el având în vedere faptul că din maşina se pare că nici celula de siguranţă nu a ieşit neşifonată. Curios este că accidentul s-a petrecut în deşert, fără nici un obstacol evident în calea bolidului. Probabil acesta s-a răsturnat deja de la viteză de peste 300 de km/h.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.