Accident pe autostradă: Un urs a murit după ce a fost lovit de patru maşini. Ce s-a întâmplat cu oamenii?

Un urs a murit după ce a fost lovit, vineri seara, de patru maşini pe autostrada Sibiu-Deva. Doi copii au suferit atacuri de panică şi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Accident pe autostradă: Un urs a murit după ce a fost lovit de patru maşini. Ce s-a întâmplat cu oamenii? Accident pe autostradă: Un urs a murit după ce a fost lovit de patru maşini. Ce s-a întâmplat cu oamenii?

Un urs a murit după ce a fost lovit, vineri seara, de patru maşini pe autostrada Sibiu-Deva. Patru persoane, printre care doi copii, au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma accidentului, dar au refuzat transportul la spital, transmite Mediafax.

Potrivit IPJ Sibiu, accidentul a avut loc vineri seara, pe autostrada Sibiu -Deva, în zona Aciliu. Poliţiştii susţin că un urs a fost lovit de patru maşini, iar în urma impactului animalul a murit.

La faţa locului, ISU Sibiu a intervenit cu un echipaj SMURD, care a acordat îngrijiri medicale pentru patru persoane, printre care şi doi copii care au suferit atacuri de panică după ce maşina în care se aflau a lovit ursul. Toate persoanele au refuzat transportul la spital.

Potrivit poliţiştilor, traficul în zonă a fost îngreunat.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.