Accident spectaculos într-o competiţie Mini

Pe circuitul Queensland Raceway (Australia) a avut loc un accident terifiant, în cadrul unei competiţii Mini Challenge. O maşină a scăpat de sub control, rostogolindu-se de câteva ori şi oprindu-se într-un final în mulţimea de spectatori de pe margine.

Chiar în ultimul tur, în curba cu numărul şase a circuitului Queensland Raceway, Australia, ghinionul îl loveşte pe tânărul pilot de 22 ani, Kain Magro. Acesta intră cu viteză prea mare în curbă, iar maşina începe să se rostogolească de câteva ori, zburând peste zona de securitate şi aterizând în mulţimea de dincolo de gardul de protecţie.

Chiar dacă pare aprope imposibil, doar doi spectatori au fost răniţi: unul dintre ei s-a ales cu leziuni la nivelul craniului şi este suspect de fractură de bazin, iar cel de-al doilea a avut mai mult noroc, alegându-se doar cu câteva zgârieturi la nivelul feţei.

Cuvintele nu pot exprima cu acurateţe terifiantul accident, cel mai bine urmăriţi filmul întâmplării.

VEZI AICI ACCIDENTUL DE LA MINI CHALLENGE

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.