Accident stupid într-o benzinărie

Se pare că protagonistul următorului videoclip se grăbea să alimenteze, dar a uitat un lucru foarte important ... să oprească în faţa pompei. Vezi în continuare ce s-a întâmplat.

Acţiunea următorului videoclip se întâmplă într-o benzinărie din Asia, care a fost vizitată de un conducător foarte grăbit. Şoferul a accelerat puternic atunci când a plecat de la semafor pentru a nu încurca ceilalţi participanţi la trafic, dar lucrurile nu au ieşit atât de bine precum spera. Vezi în continuare ce s-a întâmplat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.