Acelaşi VW Passat Alltrack de vânzare şi în Germania, şi în România. Diferă doar numărul de KM

Un cititor ProMotor ne-a trimis o situaţie ...

Acelaşi VW Passat Alltrack de vânzare şi în Germania, şi în România. Diferă doar numărul de KM Acelaşi VW Passat Alltrack de vânzare şi în Germania, şi în România. Diferă doar numărul de KM

Un cititor ProMotor ne-a trimis o situaţie cu care s-a confruntat în timp ce-şi căuta o maşină. Este vorba de un VW Passat Alltrack care se află la vânzare şi pe un site din România, şi pe un site din Germania. Diferenţa este doar la numărul de kilometri din bord. Aici are doar 125.000 km, pe când în Germania avea 183.525 km. Din imagini maşina pare să fie acceaşi, doar că nu înţelegem de ce preţurile sunt aproape la fel. Ori omul a negociat şi a obţinut un preţ mai bun decât cel afişat pe site, şi astfel şi-a permis să mai adauge ceva pentru a ieşi în profit, ori omul a luat doar pozele, iar maşina este cu totul alta. 

Iată anunţul de pe site-ul românesc:

Anunţ Germania

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.