Acest Ferrari 599 GTB se vinde cu doar 250 de dolari în China - GALERIE FOTO

Acest Ferrari 599 GTB este scos la vânzare la un preţ de 250 de dolari de către poliţia din oraşul chinez Dongguan.

Acest Ferrari 599 GTB se vinde cu doar 250 de dolari în China - GALERIE FOTO Acest Ferrari 599 GTB se vinde cu doar 250 de dolari în China - GALERIE FOTO

Acest Ferrari 599 GTB este scos la vânzare la un preţ de 250 de dolari de către poliţia din oraşul chinez Dongguan. Modelul se află în posesia oamenilor legii, după ce a fost implicat într-un accident.

Se pare că maşina era neîmnatriculată şi neasigurată când a intrat în parcul poliţiei. Asta înseamnă că nu poate fi înmatriculată sau condusă în China, drept urmare este scoasă la vânzare la valoare de fier vechi.

"Nu există informaţii despre acest vehicule în sistemul nostru, aşa că dreptul de proprietate nu poate fi transferat şi maşina nu poate fi condusă", a declarat o purtătoare de cuvânt a Tribunalului din Dongguan publicaţiei The Sun. "De aceea este atât de ieftină - o percepm ca fier vechi, iar evaluarea sa a fost de 347 de dolari, dar am redus 30% din acest preţ pentru licitaţie", a adaugat.

Imaginile dezvăluie un Ferrari 599 GTB acoperit de praf, însă motorul ar fi în stare de funcţionare. După câteva operaţiuni în service, acest model ar putea arăta ca nou. Nu se cunosc informaţii despre kilometrajul acestui model, însă la preţul de pornire de doar 250 de dolari nu prea contează. Chiar dacă ar avea 200.000 km tot ar fi un chilipir.

Nu se ştie dacă maşina poate fi exportată din China şi înmatriculată în altă ţară sau dacă trebuie să rămână în ţară. Chiar dacă maşina trebuie păstrată în ţară, se pot obţine bani mulţi prin dezmembrare şi vânzarea componentelor.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.