Acţiune a Poliţiei contra transportului neautorizat de persoane. Ce sancţiuni s-au dat într-o singură lună

Poliţiştii au controlat 130.223 de autovehicule şi 89 de societăţi comerciale.

Acţiune a Poliţiei contra transportului neautorizat de persoane. Ce sancţiuni s-au dat într-o singură lună Acţiune a Poliţiei contra transportului neautorizat de persoane. Ce sancţiuni s-au dat într-o singură lună

În cadrul acţiunii pentru depistarea celor care efectuează transport neautorizat de persoane desfăşurat în luna august, poliţiştii au depistat 1.055 de autovehicule ce efectuau, în mod ilegal, transport contra-cost de persoane. În acest caz au fost dispuse 912 imobilizări de autovehicule, informează HotNews.ro.

Poliţiştii au controlat 130.223 de autovehicule şi 89 de societăţi comerciale, fiind constatate 673 de infracţiuni (31 de natură economică, 457 la regimul circulaţiei rutiere şi 185 de alte feluri), potrivit unui comunciat de presă.

De asemenea, au fost efectuate 47.141 de testări cu etilotestul, fiind reţinute 237 de permise de conducere şi retrase 1.003 certificate de înmatriculare.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.