Ai rămas fără baterie? Fă rost de o sfoară şi e rezolvată treabă (VIDEO)

Pentru a fi pregătit pentru momentele neplăcute...

Ai rămas fără baterie? Fă rost de o sfoară şi e rezolvată treabă (VIDEO) Ai rămas fără baterie? Fă rost de o sfoară şi e rezolvată treabă (VIDEO)

Pentru a fi pregătit pentru momentele neplăcute când rămâi fără baterie, şi nu ai pe cineva care să te cableze, îţi prezentăm un tutorial foarte interesant despre cum poţi porni o maşină fără a fi nevoit să o împingi. 

Prezentatorul acestui clip spune că metoda funcţionează mai bine pe maşinile pe benzină cu motoare mici şi transmisie manuală. Iată cum se face:

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.