Albastrul este noua modă la maşini

Studiile celor de la PPG Industries arată că dacă în prezent griul este culoarea cea mai des întâlnită la maşini în viitor locul acesteia va fi luată de albastru.

Albastrul este noua modă la maşini Albastrul este noua modă la maşini

Unul din furnizorii americani de vopsele ai industriei auto a studiat tendinţele modei în ceea ce priveşte culorile. Iar albastru, conform studiului american, se pare că va fi în viitor culoarea cea mai des acceptată la maşini.

Managerul companiei, Jane Harrington, a declarat despre noua tendinţă că " este una dintre culorile care completează fomele maşinilor". " Este o culoare acceptată în general. Nu are conotaţii
negative."
a mai spus Harrington agenţiei americane Associated Press.

În prezent culoarea preferată a proprietarilor de maşini este griul, numai pe piaţa europeană circa 35% dintre maşinile vândute fiind gri. În Asia procentul este chiar mai mare, 37% dintre proprietari
preferând griul. Cel mai probabil schimbarea preferinţelor în rândul proprietarilor de automobile, de la griul metalic la albastrului cerului şi al mărilor, se va face treptat.   

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.