Alfa Romeo Giulia, randări noi, spectaculoase

Autor: Adrian Mihălţianu 01 sept. 2014 Știri auto

Aşteptarea pentru a vedea noul model Alfa Romeo Giulia în toată splendoarea sa mai durează, pentru că italienii nu se grăbesc defel să umple spaţiul lăsat gol în gama mărcii în urma dispariţiei premature a lui 159 de pe piaţă. Cât de mult durează? Cel devreme în primăvara lui 2015 vom vedea maşina, la Geneva, dacă nu cumva italienii vor amâna prezentarea modelului propriu-zis pentru Frankfurt 2015, iar lansarea pe piaţă pentru începutul lui 2016.

Cel mai probabil că farurile vor fi rotunjite şi în partea de sus, conform noului limbaj de design Alfa Romeo

Superba 159 îndeplinea două condiţii esenţiale: era o maşină superbă, capabilă să treacă proba timpului. Italienii de la Fiat nu au ştiut, însă, ce să facă cu ea, astfel încât, în faţa vânzărilor în scădere, au hotărât că e cazul să o scoată de pe piaţă, chiar dacă Grupul rămânea astfel fără un model de clasă medie. Şi nu, Alfa Romeo MiTo şi Giulietta nu au reuşit să umple golul în inimile fanilor Alfa Romeo care aşteptau o veritabilă sportivă, de o frumuseţe atemporală, aşa cum fusese 159, dar şi atâtea modele precedente, orientate nu spre hipsteri, ci pentru pasionaţii cu ceva bani, care ştiu să aprecieze şi să iubească o maşină.

Un spate care preia tot ce e mai bun de la predecesor

Avem de aşteptat, însă unii dintre noi s-au săturat, astfel încât propun diferite idei de design pentru noul model italian. Unul dintre ei este Thorsten-Krisch, un designer auto independent, care ne-a fericit cu randările pe care le puteţi admira deja aici. Putem spune doar atât: dacă Alfa Romeo a ales deja să meargă pe această cale, ar avea asigurat un viitor strălucit!

O linie laterală superbă, care într-un model de serie va mări, totuşi, spaţiile vitrate

Din nefericire, şansele ca partea frontală a maşinii reale să arate aşa sunt foarte mici, Alfa Romeo alegând să meargă în ultimul timp pe mâna farurilor mari, rotunde, care arată senzaţional pe un Alfa Romeo 4C, dar mai puţin interesant pe un MiTo sau un Giulietta, şi cu atât mai puţin pe o maşină de clasă medie.

Ce va fi, vom vedea. Deocamdată, vă întrebăm: vă place ce a făcut designerul, sau nu? Ce aţi aştepta de la viitorul model italian?

via Worldcarfans, NetCarShows

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide